Agape Tandartsen is een ruime moderne gezellige praktijk in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht. Nieuw gerenoveerd uitgaande van de nieuwste (hygiëne) richtlijnen in een voormalig politiebureau van Hendrik-Ido-Ambacht.

De praktijk is op 2 minuten loopafstand van winkelcentrum De Schoof en is goed te bereiken per openbaar vervoer. Ook is er ruim gelegenheid tot gratis parkeren in de omliggende woonwijken. Voor minder validen is een parkeerplaats beschikbaar voor de deur.

Waar staan wij voor?
Agape staat voor onzelfzuchtige liefde. De liefde om mensen te helpen en de passie voor het vak is wat onze drijfveer is. Wij als Agape Tandartsen hebben het hart voor de zorg van uw gebitten.

Onze visie
Wij geloven in persoonlijke zorg, waarbij u centraal staat. Ons kleine team stelt ons in staat om deze persoonlijke benadering te blijven bieden. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om vertrouwde gezichten terug te zien en zien graag dat onze patiënten met een tevreden glimlach naar huis kunnen worden gestuurd.

Daarom wordt u bij ons door een vaste tandarts geholpen. Bij spoedgevallen of ander overmacht kan het incidenteel voorkomen dat u na overleg door een andere tandarts gezien wordt.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Ons team

Over ons